Søg i denne blog

torsdag den 22. marts 2012

Mhmm müsli!

Grønne søde rosiner, havregryn, græskar kerner, kokos flager, valnødder og mandler. 

Hakkede valnødder og mandler 

Kokos

Så er der hjemmelavede müsli!!

Jeg laver stortset altid mit eget müsli, dels fordi det er en del sundere og dels fordi så kan jeg selv helt bestemme hvad der skal i. Jeg har været forbi avokado-damen (klik her for at læse mere om hende) og købt forskellige nødder og kerner. Desværre kan jeg ikke finde noget naturel yoghurt i Shanghai, og selvom der står det er "naturel" så er det oftest stadig fyldt med sukker. Så derfor har jeg skruet helt ned for sukker indholdet i min müsli, normalt ville jeg tilsætte noget honning for at give den en sødme, men det job klarer de grønne rosiner ret godt!  Jeg har ikke rigtig nogen bestemt opskrift, da den variere fra gang til gang afhængigt hvad jeg har i køkkenet. Der er dog altid kokos flager (jeg elsker kokossmagen), havregryn (de mætter godt), rosiner (giver sødmen) og en eller anden form for nødder og kerner (de knaser og er sunde). Jeg smelter honningen i noget kokos olie, og rister altid kernerne først, dernæst havregryn, så nødderne og tilsidst kommer jeg kokos og rosinerne i. - Müsli'en er også super lækker til is!