Søg i denne blog

tirsdag den 27. marts 2012

A piece of Shanghai

(Klik på billedet) Nanjing West Road


The Bund


China Town

China Town

China Town

China Town

China Town

China Town

China Town

China Town

China Town

Yuyuan Garden

Yuyan Garden

Yuyuan Garden

China Town
Weekenden stod på fødselsdage, guided gå-ture rundt Shanghai og afslapning. Som I kan se på billederne så har jeg været en tur på the bund, China Town og Yuyuan Garden. Jeg valgte at tage på to guided gå-ture i weekenden, og selvom jeg har boet i Shanghai i et helt år før, så opdager man konstant nye ting og nye steder, og det er det der er skønt ved den her by, man keder sig aldrig!

Jeg fik en del ud af de guided gå-ture, et er at se tingene, andet er at du får hele baggrundshistorien med i købet og det gør en kæmpe forskel. Lørdag gik turen til the Bund, og søndag handlede turen om Kommunist partiet, hvor vi blandt andet besøgte Zhou En Lai's tidligere hus.

Jeg har fundet en stor inddørs klatrehal, det siges at den skulle være den bedste i hele Kina. Jeg er blevet bidt af at klatre efter jeg har smagt lidt på det i Hong Kong. Meningen var at vi skulle ud og klatre søndag, men vi tog hele vejen derud forgæves, de havde lukket grundet noget aktivitet, øv øv.. Havde set så meget frem til det. Så vi prøver igen næste søndag :)